In elke opdracht willen we iets moois ontdekken.

Disclaimer

Ontwerpstudio Vermeer behoudt het auteursrecht op de teksten alsmede de illustraties, logo's en andere beelden gebruikt op deze website. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan de geboden informatie voor commercieel gebruik te verspreiden of te kopiëren.
Hoewel de inhoud van deze website met de nodige zorg is samengesteld kunnen aan deze teksten geen rechten ontleend worden. Ontwerpstudio Vermeer is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van het gebruik van de op deze website geboden informatie.
Mocht je op deze website informatie aantreffen waarvan je denkt dat deze onjuist of onvolledig is. Laat het ons weten door een e-mail te sturen.

Privacy

Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WPB) stelt.

Social media

De artikelen, foto's en video's die je op onze website bekijkt, kun je soms door middel van buttons delen via social media. Voor het functioneren van deze buttons wordt gebruik gemaakt van cookies van de social media partijen, zodat deze jou herkennen op het moment dat jij een artikel of video wilt delen. Voor onze website geldt dat er pas een social media cookie wordt geplaatst op het moment dat de button ook daadwerkelijk wordt aangeklikt. Lees de privacyverklaring van Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ en AddThis (deze kunnen wijzigen) om te zien wat zij met je persoonsgegevens doen.